Kun haluat voittaa — valitse Bonuster

Dazzle me – timanttista loistetta!

Olen kuullut paljon juttua Dazzle me – slotista, ja eikä suurin osa palautteesta ole pelkästään positiivista, mutta aivan turhaan Dazzle me on niin vihattu. Pelissä voittaa hyvin ja se on visuaalisesti yksinkertaisen kaunis. Itse tykkään pelistä todellakin! Eikä tämänkään päiväinen pelihetki Finlandia Casinolla ollut turha.

Dazzle me -slotissa on olemassa erikoisia yllätyksiä. Yhtäkkiä ruutuun ilmestyy rullallinen wildeja. Sitä on jännittävä odottaa millä pyöräytyksellä se käynnistyy.
Kun saa kolme freespins- symbolia käynnistyy freespins mode linked reels-ominaisuudella, joten voittoja rapisee helposti.

En ymmärrä yhtään noita ikuisia Dazzle me slotin vihaajia. Oma kokemukseni on ollut aina mielekäs ja tällä kertaa myös antoisa, koska voitin kivasti pelivaroja!

Suosittelen pelaamaan rohkeasti Dazzle me – slottia, jos olet kuullut vain pahaa siitä, ota itse selvää niinkuin minä tein.. En kuunnellut vihaajia vaan päätin pelata juoruista huolimatta!

Ja selvää tulosta tuotti tämä peli kerta!


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa, ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.